30 October 2008

Kekasihku yang setia lagi baik hati....


Salam..
kali ni aku nk cerita tentang kekasih aku..hehehehe..mula la nk jiwang..k sebelum aku berkenalan dgn die mula2 aku usha dulu..besa la masa balik keje ke, pegi keje ke..x kesah la.
1 hari tue..aku usha die pakai baju biru..perghhh..memang cun la..dgn gaya die berjalan..sopan lembut jer..hehehehe..
oleh kerana aku jenis lembab ckt bab nk mengayat ni jadi take some time la...speaking plk dah...
lambat asal selamat btl x??!!..
oleh kerana da terlampau angau..aku branikan diri ehehehe..aku pon dtg kt die..tanya..la pape la yg ptt..lm2 kteorg jd rapat...sll jgk dok kol hehehe..
so aper lg terus jer masuk line..die pon on jer (adaptasi dari ON JER club)..kteorg pon couple la..
mula start hjg thn 2006 smpai skrg..
spnjg kteorg couple die mmg x penah wat hal la..kire ok jer la..
yg best nk g mana2 mesti die temankan..aku pon klu g mn2 nk die jgk temankan jd kteorg mcm pasangan bahagia la..

x kire la..balik kpg ker..pegi keje ker..g jln2 ker..kteorg memang berdua jer..alangkah bahagianyer....x kire mlm siang, hujan ribut..die sll teman kan aku..
jauh ker dkt ker...x kire kteorg mmg sll bersama..

owh..motor klu lah kau hidup..mcm org da lm aku kawen dgn kau..hehehe..

tribute to my beloved Motocycle honda wave 125..yg sporting giler...
kaula yg byk berjasa....

Post a Comment