29 July 2010

Apa terbaru dari aku???!!!

Salam wbt,
Tajuk entri macam nak release album baru. Sebenarnya nak cerita sikit apa yang dah dan aku lalui seketika bila lama tak post apa-apa entri sejak akhir-akhir ni.

senarai pendek:-
1- Berpindah ke Putrajaya (Presint 18 R 12) - masuk minggu ke-3
2- Jadi AJK  publisiti "Makan malam Arabian Night"
3- Exam makin dekat 9 dan 10 Ogos.

So tidak ada yang menarik macam biasa, belum ada calon huhuhu
Poster 


Laluan dari office ke rumah
Post a Comment