17 October 2009

Coretan tiada tema waktu....


Salam wbt...tajuk pergh puitis.....
tapi sebenar tajuk tue nak cover xdek nyer etika menghantar entri..hihihihi hah??!! tak paham...
aku ckp camtu sbb entri yg aku post x menentu masanyer...ha..skrg ada phm?? orait klu phm jom la layan aper aku pk kan dlm kepala otak aku ni...

1 sgt merisaukan....x jugak...ermmm bolehla...assignment beb...wei sedarla ijan ko kan nak score sume subjek sem ni...aper idaknyer pointer jatuh...keluar dari target sasaran...yup3 sem lepas 3.5...skrg da down kepada tutt...rahsia malu nk gitau...tp da jatuh dari 3 something gitulah..Insyaallah masih bole diselamatkan...aku nak score paling cikai pon 3.5 something utk degree ni..baru la bebaloi blajo n keje sekali pasni bole ler mtk nek pangkat..tue kan da jadi target...xdpt nek pon sekurang-kurangnyer puas ati aku...

2 gt memeningkan...aper??? yola...gatai nak jadi designer kang da kene memikirkan idea2 baru untk custom album kawen...ermm xpe3 ijan...masyuk3....so jgn banyak soal...buat je...cun x cun kte tnya juri...

3 masalah2....ermmm...x selera lah..nk citer...malehla nak citer....len kali la...baek aku masak kt dapo lapo ler...ermmm korg layan ler gmbo yg aku upload nih...


Macam best jer? bacala lagi....
Post a Comment