29 April 2009

Kisah Cerita Gambar dalam H/P aku...

Salam wbt..arini kt pejabat masa aku belek-belek H/P buruk aku nih..tetiba datang idea untuk entri kali ni..idea aku..aku nak masuk semua gambar-gambar yang ada dalam H/P masuk dalam blog aku ni..dengan sikit cerita la dari gambar tersebut..okeh..jom layan
Photobucket
Gambar pertama ni adalah gambar keluarga aku, gambar diambil masa malam pertama raya puasa tahun 2007, untuk pengetahuan masa ni arwah adik aku MuhamadaReduan(Wan) masih ada, arwah yang duduk belah kiri.
Photobucket
gambar ni masa ni aku tengah study untuk final exam baru-baru ni..abang angkat aku yang amik..masa tue dia tido rumah aku..ingatkan tido rupa-rupanya tangkap gambar curi hihihi..pastu die send MMS kat aku masa aku tengah study...bluetooth kan senang ekekekek...
Photobucket
ni aku suke...gambar anak buah aku anis..ibu die(merangkap adik aku) yang send kat aku.. katanye masa ni nak pergi kenduri kawen rumah sebelah..kawan sebaya aku kawen..melepas aku...
Photobucket
ha ni pun aku suke...abang angkat aku yang edit gamba ni..untuk bagi semangat kat aku...untuk final exam lepas..pastu gamba ni la jadi wallpaper h/p aku..memang aku suke sangat2 gamba ni..
Photobucket
Photobucket
2-2 gambar kat atas ni aku dengan anak buah aku anis, masa ni kat rumah baru adik aku..baru pindah..so aku luangkan masa untuk ziarah dorang...sebenarnya nak jumpe anis..
Photobucket
gambar ni sedih sikit..hihihi..oleh sebab tak bayar bil api so rumah terpaksa bergelap 1 hari 1 malam..hihihi keteorang buat EARTH DAY...dorang buat sejam je...tapi wrong timing hihihi esok aku ader exam..terpaksalah guna lilin untuk study...
Photobucket
macam mana ader gambar ni pun aku tak tau..kalau nak tau ni abang aku no 2..sahril..mesti die tangkap curi-curi guna h/p aku..nak anta kat awek la tue...
Photobucket
hihihihihi..tengok jer mesti aku gelak sendiri punyer..pakcik aku jumper kat hospital kajang masa aku temankan Ez. Pakcik ni maybe terencat akal kot...masa ni kaki die patah..tapi asyik berjalan jer kacau orang..orang panggil die papai...lawakla...biler die senyum..hihihihi

Photobucket
gambar ni pulak adik perempuan aku dengan suami nyer...masa aku datang ziarah rumah baru dorang...
Photobucket
masjid putrajaya..mesti korang tak percaya aku amik gamba ni guna h/p aku yang cume 1.3 MP jer..hihihi..tapi aku edit sikit la bagi terang warna nyer...indah sungguh masjid ni.
Photobucket
gambar aku....seingat aku, masa ni kat pejabat ader kawan perempuan nak mintak gamba so aku pun snap jer guna h/p..pastu terus die tak balas mesej..hihihihi..maybe tak cukup handsome kot aku...ekekekek...
Photobucket
Lepas tamat kursus BTN..sebelah aku tue Amri orang sabah kerja di Port Klang...gambar ni tangkap guna h/p amri..so aku mintak die bluetooth kan...ader rasa cam hang tuah lah...
Photobucket
Korang kalau tengak gambar perempuan mesti pikir yang ni gamba awek aku...sebenarnya bukan..ni wani..adik angkat aku..sekarang study kat sungai buloh..bukan study tengah kursus kot untuk jawatan Inspector kesihatan....die kata die makin tembam so die anta gamba...ermmm betul la kot tembam sikit da..
Photobucket
Photobucket
cuba teka kat mn??? sape yang keje kat putrajaya mesti dapat cam..gambar ni aku tangkap ikut tingkap bilik pengarah yang baru..masa ni blom siap lagi bilik ni..kira-kira masa sebelum Maghrib nih...
Photobucket
last sekali...gambar ni baru jer pagi tadi aku amik...masa duduk kat meja ni..aku tengok..shoot yang cantek...so aku pun sanp jer guna h/p....depan sekali tue nama aku ler....
wah banyak jugak gambar yea..dalam h/p aku...dalam h/p aku tak ada yang sensord2 sumenyer halal boleh tengok....

Macam best jer? bacala lagi....
Post a Comment