28 November 2008

Al-Fatihah untuk Adikku...

Salam wbt.
Apa kaba untuk semua yang pernah dan baru jer melawat blog kesayangan aku ni. Untuk pengetahuan sahabat2, kawan2 dan rakan2 blog semua arini cukup seminggu adikku pergi meninggalkan kami sekeluarga..walaupun terasa berat untuk aku catatkan dalam blog ni tapi aku rasa ini adalah perkara yang dugaan terbesar dalam sejarah hidup aku dan family. Setelah seminggu arwah adikku di wad ICU hospital sultanah aminah johor bahru, arwah telah dipindahkan ke hopital kulai. Daripada apa yang mak cerita, arwah semakin pulih pada ari tue..arwah da boleh duduk dan tengok mak..mak sempat tanya arwah nak air ke tak..oleh kerana ader tiub di leher arwah menyebabkan arwah tak nk bercakap pape, cuma boleh menganguk-angkuk kan kepalanyer. Pada malam jumaat bersamaan 21 november 2008, aku terima satu panggilan yang buatkan hidup aku dan family berubah sekelip mata. Inallilah Wa'innallilahirujiun...adikku ke-7 bernama MUHAMAD REDUAN BIN MD RAJAK meninggalkan kami selamanya, umurnya baru 15 tahun. Aku harap pemergiannya ini adalah satu dugaan Allah yang ader hikmah dan pengajaran di sebaliknyer. Al-Fatihah untuk adikku sayang....
abang dan keluarga akan menyusul kelak..semoga Allah cucuri rahmat keatas rohnya dan semoga ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman..

"wan semua ni untuk mu"
Post a Comment