27 March 2010

Link terbaru

Salam wbt, selamat hari sabtu semua.
Nak bagi hebahan sikit blog aku sudah ada link,yang dikenali sebagai Download dan Online Shop. 2 link ni bukan sahaja nak melengkapkan senarai link yang templet dah sediakan tapi nak menambahkan aktiviti di internet ni, maklumlah zaman sekarang orang dah mula buat duit melalui internet dan aku tak mahu ketinggalan juga. selain nak berkongsi maklumat dan fail menarik seperti video, movie, lagu, aplikasi dan macam-macam lagi. Jangan lupa layari blog ni dan kalau rasa nak muaturun fail klik jer link Download tu ye. Kalau ada duit lebih bolehlah membeli-belah kat Online Shop.

Online Shop
Nak cerita sikit pasal Online Shop ni, sebenarnya ia adalah sebuah syarikat kecil yang ditubuhkan bersama seorang teman. Kami memang telah merancang untuk menjadi usahawan yang berjaya tetapi memandangkan kesibukan masing-masing ia tergendala, jadi sekarang ini kami cuba untuk memulakannya kembali. Datang la melawat ye. tak beli pon takpe window shopping dulu hihi...

............................................................................................

The Twilight Saga: New Moon (Two-Disc Special Edition)Avatar (Two-Disc Blu-ray/DVD Combo) [Blu-ray]
Post a Comment