24 March 2009

Exam nak dekat!!!

Salam wbt..
Eermm dah 3 hari tak post pape dalam blog nih..maklumla sibuk siapkan assignment, susah2 pun kene jugak siapkan..tue takde masalah tapi tenet aku lembab mcm siput tue yg geram tue,
Photobucket
bukan tahap siput jer tahap kure-kure pun ader hihihi.

dah pegi service center dorg cakap ok jer..heish takkan la pc aku yg problem, tgh waktu2 genting nih x masa aku nk troubleshoot pc. terpaksalah aku menyalah gunakan pc pejabat untuk masuk forum study aku. klu tak takde markah la jawabnyer. 1 April ni dah final Exam plk, kejap jer masa berlalu sedar x sedar jer.

Tak cukup masa aku, biler masa nyer nak study..hihihi tapi da plan sesuatu tgk kat bawah ni..time keje aku study..eh aku bukan curi tulang, tulang yang curi aku hihihhi...bukan apa aku study time takde keje lah..
Photobucket
Pandai2 lah ni hidup..dalam dunia sekarang ni kite buat 2@3 keje dalam 1 masa klu tidak kite akan ketinggalan.

Post a Comment