27 March 2009

Pertama kali jejak kaki di Terengganu

Salam wbt...
Photobucket
aper kene ni??? layan beb byk lagi gambo kat bawah ni...zashh..hihihi

sebenornyer kisah ni aku post lama dah..tapi sebab pc condem jadi tertangguh lah...bukan aper cume nak kongsi2 gambo masa aku pergi Terengganu menganto Ady dan wife die ke umah mentua Ady lah kat Besut. Walaupun jadi kelendan jer hihihihi..sebenarnyer Ady ajak sebab die takut drive sorang oleh kerana die ni keje malam sll so biler drive siang die memang nak lelap jer hihihi..so untuk keselamatan la aku jadi kelendan tue....

ha gambo2 nih ditembak gunakan HP jerk...sbb tak rancang pun nk mandi pantai, lagipun time2 hujan mana org nak mandi pantai..bahaya woo!!!! tapi tgk jer la..hihihi


Photobucket
Ni geng berani lemas hihihi



Photobucket
sila jangan tiru aksi ini huhuhu..



Photobucket
adik ipar Ady jadi mangsa..



Photobucket
ha ni ha hasilnyer..perghh maveless hihihi



Photobucket
alamak Ady ader polis datang hihihi..



Photobucket
arghh xbes3 kite buat ikan duyung nak??



Photobucket
jeng je jeng ikan duyung jantans..hiihihi



Photobucket
nak bagi bantuan penafaskan ker??



Photobucket
jom ma balik..kite tinggal jerk..hihihi

dalam pembikinan duyung nih..x sape pun kene tinggal hihhihi
nak lagi gmbo tgk kt blog Ady..siap ader video lagi...malu den...





Post a Comment