30 March 2009

Tension siot!!!!!!!!!!!!.....

Salam wbt..
Photobucket
rajinnyer anak sape nih...bagus3-sape la yang bertuah dapat die ni ek..



sewaktu post ni di karang jiwa raga aku sedang dalam kekacauan..hihihihi..macam love story plk..eish bukan3...sebenor tension beb..nak final exam rabu nih..aduss...byk nyer nk bace..mujur aku da amik cuti, klu tak mesti semakin serabut dan kusut jiwa raga dan dah tentu otak jadi penin2 lalat...dan mase aku karang ader plk membe dok kaco..arggggggghhhhhhhhhhhh... klu ye pon sabo la jap aku siapkan..ehehehe (bukan marah tau..)

Photobucket
alamak rambut orang tension la ni


walaupun cume 3 subjek jer..tapi rasa cam amik 8 subjek jer..masa memang cemburu sangat kat aku(bile masa ntah aku ngorat awek die..) nak tak nak kene bagi abes jugak bace buku and then buat soklan2 final yang lepas2 yang aku dak compile baik punyer..
tapi pelik jugak kata tak cukup masa, tapi gatai tangan dok anto post ni watpe hihihihi..eish lagho3...ah..peduli ape..
ehem..boleh siap tambah lagu lagi..lagu taubat oleh Opick..mestila ader dkwah ckt2 baru bole dapat pahala..ckt pun xpe..


Photobucket
opick-best
abes bersepah-sepah meja aku..klu kemas da tentu tak terkemas punyer..
Photobucket
Photobucket
workstation aku ler

Post a Comment