06 January 2012

Aku dan Bolasepak..

Assalamualaikum WBT,

Hari ni aku nak citer tentang bolasepak, sebab apa? sebab petang tadi friendly match lawan staff MMU aku telah skor sebijik gol yang buat hampir-hampir team aku menang sebelum team lawan balas balik last-last minit. Dah lama main bola tapi baru skor gol, perasan memang best sangat, tapi cuba bayangkan kalau ramai penyokong mesti lagi menakjubkan..huhuhu..
tutup aurat pon cool ape?

Team JPN A - MAKSWIP 2011


Bersangkut-paut dengan bola jugak, aku tengok setiap kali friendly atau tournament, member-member aku yang berkahwin akan bawa isteri masing-masing, bukan isteri jer tapi dengan anak sekali bukan sorang tapi 2-3 orang siap dengan baby sekali. Macam mana lah yea bakal isteri aku nanti, minat ke die tengok bola? atau teman aku main bola atau futsal. Harap-harap dapat isteri yang faham dengan minat giler lelaki zaman sekarang ni, tak main bola tengok bola tengah malam atau pagi.

Team JPN A - Liga Perbadanan Putrajaya
p/s : pesanan untuk diri sendiri aku nak jadi pemain bolasepak terbaik dan suami yang terbaik..macam mana boleh kan?? huhuhu...
Post a Comment