04 January 2012

Tahun Baru Kekasih Baru

Assalamualaikum WBT,

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirahim. Aku dengan ini mengumumkan aku kini tak single lagi, maknanyer dah berpunyer la tu. Dah lama aku usha, berkenan sungguh, body slim, dari depan lawa, dari belakang lawa. Jadi sempena tahun baru aku pun tak nak lepaskan peluang, dah banyak kali kecewa, aku pon melamar. Hari ini, hari bersejarah bila kami disatukan.

Jangan terpedaya dengan sandiwara aku kat atas tu huhu. Sebenarnya aku baru je dapat motor baru tadi petang. Shuha ( tuan punyer Z750 gambar kat bawah) tumpangkan motor bawak pergi kedai motor.

Kedai SQ Motor Jalan Reko Kajang.

Posing sikit awek aku ni.

Posing dari tepi pulak


Meter Ala-ala superbike.


Lock special ni ade alarm.

Motor biru CBR150 abang aku

Kawasaki Z750, Suzuki Belang 150R, Honda CBR 150R
Bermulalah kembara aku dengan awek baru ni, belum ade nama manja lagi.

p/s : cadang nak ride 1 Malaysia macam bro Speedrider
Post a Comment