22 March 2012

Apa jadi Pokok Kacang Panjang?

Assalamualaikum WBT,

Apa jadi dengan pokok kacang panjang yang aku dah pindah ke batas tempoh hari..jom layan apa jadi:




aku pon dah tak tau hari ke berapa dah pokok kacang ni, tapi apa yang berlaku sekarang pokok tu dah mula menjalar, Insyaallah akan datang berbuah pokok ni.

Selain dari pokok kacang aku juga ada semaikan pokok tomato..layan sikit gambar:



anak pokok tomato ni agak lambat sikit tumbuh berbanding pokok kacang.

p/s: Insyaallah aku akan laksanakan sistem fertigasi untuk tanam sayur-sayur..cadanganya nak buat "kitchen's Garden". Dah survey tinggal nak beli jer mini sistem tu.

Post a Comment